Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu site aşk ve sex hayatınızı tahmin ediyor!!Hemen yapın!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel bişeymiş

20 reput attım[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
çok pisliksin ya alçak herif sakın yazmayın yazdıklarınızın hepsi bu alçağın mailine gidiyo of ya çok komiksin hahah çok güldüm

Just like Emrah Ulucay, you have been fooled ! An email with the information above has been sent to Emrah Ulucay and any time soon, Emrah Ulucay will know all your secrets.

*grin* We are sorry. Hope you don't mind =) Just like Emrah Ulucay, you get a chance to fool others and get their secret information mailed to your mailbox!!! You can't change the past but why not have some fun for yourself and fool someone else?
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 02 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
çok pisliksin ya alçak herif

Oha abi yavaş gel =)) ilk başta ben de senin gibi kızdım bana yapana ama zaman geçince süper bişi olduunu anlıyosun sen de yap millete mükemmel zevkli bişey çok fazla takma kafana ;) ahahaha am i evil ? yes i am[signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..
Mesaj tarihi:
lol

Uyarı iyi olmuş ama ben cidden çok güldüm =]

Güzel site yapmış herif, sorular da öyle aşırı derecede sakat değil, şakanın tadı kaçmamış yani. Beğendim ehe.
Mesaj tarihi:
Arkadaşın biri sanırım prudent ya da bi başkası girip wishmaster filan yazmış küfür filan etmiş kınıyorum o kişiyi haddinizi aşmayın!![signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..
Mesaj tarihi:
Oltaya düşen arkadaş hala küfür bombardımanına devam ediyo ben böyle bi kıroluk görmedim.kalitesiz insan işte..böyle tipler paticikte barınmaya başladı..yazık..[signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..
Mesaj tarihi:
asıl senin yaptığın aptallık, komik mi şimdi bu. Hani arkadaşım olsan heheh diye güler geçerim ne hakkın var bunu yapmaya?[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Wishmaster, 02 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Oltaya düşen arkadaş hala küfür bombardımanına devam ediyo ben böyle bi kıroluk görmedim.kalitesiz insan işte..böyle tipler paticikte barınmaya başladı..yazık..

ben bi tek küfür etmedim valla :D nası beğendinmi benimkini[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
rasgele bişeyler yazıp düğmeye bastım bakalım noluyomuş diye. Hiç hoş birşey değil bence. Aptalca.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
@tremere: benim öyle bi şansım yoktu zira ilk mesajı atıp sizi uyandıran ben oldum :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Vİ HEYT REPİDŞEYR
  • Yeni Oluştur...